Fulda Kristall Control HP2

195/55R16
91
H
XL
Degvielas ekonomija C Saķere uz slapja ceļa C trokšņa līmenis B 72 dB 3PMSF
Vidējās klases ziemas riepas
106,00
gb.
Atlikums 8+
Piegāde pirmdien, 25. marts
Ražošanas gads
2022
2023
2024

ES standartas

ES standartas

Fulda ir izstrādājusi Kristall Control HP2 "high-performance" ziemas riepas priekš jaudīgiem auto.

 

   “Snow Catcher Technology” uzlabotai saķerei   

   "Snow Catcher" tehnoloģija darbojas pēc principa: nekas labāk neizspiež sniegu no protektora rievām kā pats sniegs. Protektora rievas ir izvietotas tik tuvu, lai nodrošinātu sniega ciešu saspiešanu protektora kanālos. Kopumā tas nodrošina ātrāku sniega izvešanu un uzlabo saķēri uz sniegotas virsmas.

 Inovatīvs protektora sastāvs un optimāls protektora dizains

   Gumijas sastāvs ir pilns ar silīciju, kas nodrošīna riepu saķeri ar ceļa virsmu pie zemākām temperatūrām, tādējādi nodrošinot labāku braukšanas kontroli ziemas apstākļos.

Šis riepu modelis pārsteidz ne tikai ar savām vadāmības īpašībām ziemas laika apstākļos, bet arī ar ilgmūžību un lielu nobraukumu.

3D "Bubble Blades" lameļu tehnoloģija nodrošina optimālu līdzsvaru

   3D lameļu tehnoloģija riepās nodrošina labu līdzsvaru starp saķeri un vilkmi uz sniega un ledus, un nepieciešamo braukšanas stabilitāti; nodrošina lielisku vadāmību un bremzēšanas veiktspēju.

   Smalki lameļu šķēlumi protektora blokos aizķeras aiz ceļa seguma. Bet no otras puses, šī lameļu sistēma atbalsta viena otru, nodrošinot protektora bloku cietību, piemēram, bremzējot vai veicot strauju pagriezienu uz sausa ceļa.

 

 


RIEPU TESTU REZULTĀTI:

5th: 2017 AMS Performance 18 inch Winter Tyre Test (225/40R18)

Tehniska informācija

Preces kods:
2148168
Sezona:
ziemas
Mīkstā sastāva:
Platums:
195
Augstums:
55
Diametrs:
16
Krāvnesības indekss:
91
Ātruma indekss:
H
Pastiprinātas:
Runflat:
Auto veids:
Vieglā automašīna
Radzes:
neradžota
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.