Sava Intensa UHP

205/50R16
87
W
FP
Degvielas ekonomija D Saķere uz slapja ceļa C trokšņa līmenis B 69 dB
Vidējās klases vasaras riepas
Nav pārdošanā
Ražošanas gads
2022
2023
2024

EU apzīmējumi

D
C
69

Par Sava Intensa UHP

Ļoti augstas veiktspējas vasaras riepas ar izcilu vadāmību uz sausas ceļa virsmas

Iegūstiet vairāk no katra brauciena ar Sava intensa uhp. Jaudīgu automašīnu prasībām atbilstoša vadāmība uz slapjas un sausas ceļa virsmas ar degvielu ekonomējošu konstrukciju, kas katrā degvielas uzpildes reizē pievieno papildu kilometrus.

  • Precīza vadāmība uz slapjas ceļa virsmas
  • Zems degvielas patēriņš
  • Uzticama veiktspēja uz slapjas ceļa virsmas
  • Zems trokšņu līmenis

 Galvenās priekšrocības

   Precīza vadāmība uz slapjas ceļa virsmas

   Jūsu braukšanas priekam — baudiet uzticamu vadāmību ar Sava    intensa uhp. Protektora zīmējumam ir spēcīgs ārējais plecu daļas bloks    lieliskai saķerei līkumos. Stūrēšana ir precīza un kontrolēta, pateicoties    lielai centrālās daļas ribai.

   Zems degvielas patēriņš

   Riepas ar ātrāku riti izmanto mazāk enerģijas un ekonomē degvielu.    Sava intensa uhp riepas apvieno vieglu konstrukciju ar optimālu    stingrību, nodrošinot labāku degvielas efektivitāti un mazākus    CO2 izmešus.

   Uzticama veiktspēja uz slapjas ceļa virsmas

   Sava intensa uhp izmanto mūsu pilno silīcija oksīda sastāvu, lai    garantētu uzticamu saķeri un īsāku bremzēšanas ceļu uz slapjas ceļa    virsmas. Platas protektora gropes ātri novada ūdeni stipra lietus laikā.

   Zems trokšņu līmenis

   Intensa uhp riepām ir protektors, kas konstruēts tā, lai samazinātu    trokšņu līmeni un nodrošinātu vienmērīgāku gaitu.

Tehniska informācija

Preces kods:
69833
Sezona:
vasaras
Mīkstā sastāva:
Platums:
205
Augstums:
50
Diametrs:
16
Krāvnesības indekss:
87
Ātruma indekss:
W
Pastiprinātas:
Runflat:
Papildus informācija:
FP
Auto veids:
Vieglā automašīna
Radzes:
neradžota
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.