Premiorri Solazo

185/60R15
84
H
Degvielas ekonomija E Saķere uz slapja ceļa B trokšņa līmenis B 71 dB
Ekonomiskās klases vasaras riepas
Nav pārdošanā
Ražošanas gads
2022
2023
2024

EU apzīmējumi

E
B
71

Par Premiorri Solazo

Premiorri Solazo "KNOW-HOW"

"Silica Heat Optimal Technology". Unikāls gumijas sastāvs ar silīciju nodrošina protektora perfektu saķeri sausā un slapjā laikā.

Pastiprinātā centrālā protektora zona nodrošina lielisku saķeri ar ceļa virsmu, augstu manevrētspēju un uzlabotu drošību lielos ātrumos

"Multi radius" protektora zīmējums ar norādītu kustības virzienu nodrošina maksimālu saķeri ar ceļa virsmu, vienmērīgu protektora nodilumu, ar ko pagarina riepas mūžu. Protektora gumijas sastāvs ir izgatavots no augstas klases gumijas, kura pamatā ir dabiskā kaučuka apvienojums ar videi draudzīgām "Nytex" eļļām.

Sānu malas aizsardzība molekulārajā līmenī.
Unikāls gumijas maisījuma sastāvs (aizsargā pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem un ozona ietekmi, kas izraisa gumijas novecošanu) nodrošina sānu malas aizsardzību pret sasišanu un pagarina sānu daļas elastību.

Stabilitāte uz ceļa.
Kā iegūt labāku saķeri, ja braucat vasaras laikā ātrāk.

 

   Perfektas vadāmības spējas. Pastiprināta centrāla daļa un monolīta pleču mala nodrošina precīzu vadāmību uz šosejām, kur ir lieli ātrumi. 

 

 

   Maksimālā saķere ar ceļa virsmu. Protektors ar norādītu kustības virzienu, ar vienmērīgu spiediena sadali un unikālu gumijas sastāvu  nodrošina augstas saķeres īpasības.

   

 

   Plata pleču mala nodrošina saķeri jebkādos braukšanas režīmos, arī pagriezienos lielos ātrumos uz sausa asfalta.

 

 

   Maksimālā saķere uz slapja ceļa.  Platas protektora rievas uzlabo saķeri ar mitru ceļu un ātri izspiež ūdeni zem protektora nospieduma. Garenas protektora rievas efektīvi izvada ūdeni, ar ko tiek minimizēts akvaplanēšanas risks.

   Protektora bloki ar nelielām rievām "sagriež" ūdeņa slāni, uzlabojot saķeri ar mitru ceļa segumu, lai neveidotos  akvaplanēšana.

   Akvaplanēšana ir bīstama, kā braukšana uz ledus. Tā veidojas, kad ūdens slānis uzkrājās starp riepām un ceļa  segumu, īpaši uz liela ātruma.

   

PREMIORRI Solazo riepas tiek izmantotas OE komplektācijā priekš Hyundai Tucson.

 

RIEPU TESTU REZULTĀTI:

8th2014 AMS Summer Tyre Test (205/55R16)

Tehniska informācija

Preces kods:
82030
Sezona:
vasaras
Mīkstā sastāva:
Platums:
185
Augstums:
60
Diametrs:
15
Krāvnesības indekss:
84
Ātruma indekss:
H
Pastiprinātas:
Runflat:
Auto veids:
Vieglā automašīna
Radzes:
neradžota
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.