Kleber Krisalp HP3

185/60R15
84
T
Degvielas ekonomija D Saķere uz slapja ceļa B trokšņa līmenis A 68 dB 3PMSF
Vidējās klases ziemas riepas
Nav pārdošanā
Ražošanas gads
2022
2023
2024

ES standartas

ES standartas

Par Kleber Krisalp HP3

KLEBER KRISALP HP3 – ziemas riepa paredzēta Centrāleiropas apstākļiem. KRISALP HP3 riepa demonstrē lielisku vadāmību uz aizsniguša ceļa, uz mitra un sausa asfalta; riepas ļoti labi izvada ūdeni un slapjrdaņķi. Kleber Krisalp HP3 ir klusas un komfortablas riepas.

Kleber Krisalp HP3 - Michelin meitas uzņēmuma zīmols, kas garantē augstas kvalitātes produkciju un patentēto, ar laiku pārbaudītu, ražošanas tehnoloģiju izmantošanu. HP3 aizvieto Krisalp HP2 modeli, salīdzinot ar kuru ieguva pavisam jaunu protektora zīmējumu, uzlabojot caurgaitu dziļā sniegā, kā arī paaugstinot saķeres līmeni uz ledainiem ceļiem un mitra asfalta.

RIEPU TESTU REZULTĀTI

 

 

Tehniska informācija

Preces kods:
83428
Sezona:
ziemas
Mīkstā sastāva:
Platums:
185
Augstums:
60
Diametrs:
15
Krāvnesības indekss:
84
Ātruma indekss:
T
Pastiprinātas:
Runflat:
Auto veids:
Vieglā automašīna
Radzes:
neradžota
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.