Hankook Kinergy Eco (K425)

165/60R14
75
H
Degvielas ekonomija D Saķere uz slapja ceļa C trokšņa līmenis B 69 dB
Vidējās klases vasaras riepas
Nav pārdošanā
Ražošanas gads
2022
2023
2024

ES standartas

ES standartas

Par Hankook Kinergy Eco (K425)

Riepas Hankook K425 KinergyEco ir vasaras riepas, kas piemērotas visdažādākajiem automobiļiem. Tās lieliski piemērotas gan mazlitrāžas pilsētas automobiļiem, gan ģimenes universāļiem. Šis modelis radīts, lai sniegtu drošību un vadīšanas komfortu, kā arī energoefektivitātei. Modernāko un līdz šim šajā segmentā neizmantoti materiāli kā silikona nano daļiņas un vadošās komponentu maisījuma tehnoloģijas ļauj KinergyEco riepām samazināt rites pretestību par 12%, salīdzinājumā ar parastajām riepām. Šī enerģijas ekonomija izpaužas kā pazemināts degvielas patēriņš, kā arī pazemināts CO2 izmešu daudzums.

Vienlaikus, šīs riepas ir universāls produkts, kas parāda lieliskus rezultātus, bremzējot uz slapja ceļa seguma. Salīdzinājumā ar citām savas klases riepām to bremzēšanas ceļš saīsinās par 8%.

 

ĪSA VIDEO FILMA PAR RIEPĀM

 

Tehnoloģiskie risinājumi

Augstas  vilkmes - saķeres īpašības uz sausas trases nodrošina attīstīta šķautnīšu un daudzskaitlīgu kanāliņu tīkls protektorā. Paši kanāliņi sadarbībā  ar garenrievām nodrošina drenāžas funkciju, efektīvi novadot ūdeni no riepas kontaktvirsmas. Nepārtrauktās ribas protektora centrālajā daļā notur, stabilizē  automobili,  padarot riepas kustību par stabilu un prognozējamu, savukārt  riepas protektora plecu zona absorbē sevī pārslodzes līkumos lielos kustības ātrumos. Plecu zonā riepas protektoram ir divslāņu uzbūve, kurai pateicoties tiek nodrošināts akustiskais komforts.

 

   EKOLOĢIJA

   Videi draudzīgās tehnoloģijas samazina riepu ietekmi uz apkārtējo vidi un palīdz    pircējiem ietaupīt, pagarinot riepu kalpošanas mūžu.

 
   DROŠĪBA

   Drošības tehnoloģijas nodrošina viendabīguma saglabāšanu, kā arī konstrukciju un    riepas sastāvu, kad tas ir visvairāk nepieciešams: palielinātas slodzes un īpaši smagos    braukšanas apstākļos.

 

 

   KOMFORTS

   Komforta tehnoloģijas ļauj samazināt stresu auto vadīšanas laikā, pateicoties trokšņa    līmeņa, vibrācijas un cietības samazinājumam, kam pamatā irs padziļināta izpratne, par    to, kā darbojas un uzvedas riepas reālās situācijās.

 

 

RIEPU TESTU REZULTĀTI:

Tehniska informācija

Preces kods:
2134069
Sezona:
vasaras
Mīkstā sastāva:
Platums:
165
Augstums:
60
Diametrs:
14
Krāvnesības indekss:
75
Ātruma indekss:
H
Pastiprinātas:
Runflat:
Auto veids:
Vieglā automašīna
Radzes:
neradžota
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.