General Tire Snow Grabber Plus

225/60R17
103
H
XL
FR
Degvielas ekonomija D Saķere uz slapja ceļa C trokšņa līmenis B 72 dB 3PMSF
Ekonomiskā Plus klase ziemas riepas
136,00
gb.
Atlikums 8+
Piegāde trešdien, 3. aprīlī
Ražošanas gads
2022
2023
2024

ES standartas

ES standartas

Par General Tire Snow Grabber Plus

SNOW GRABBER PLUS
Jūsu atslēga ziemas piedzīvojumam

Neradžota ziemas riepa, kas īpaši izstrādāta SUV / 4x4 automašīnām, aizvedīs jūs uz jebkuru vietu, pat ja šķērslis būs vissliktākie ziemas apstākļi. Inovatīvi risinājumi nodrošina lielisku saķeri uz sniega.

  • Izbaudiet izcilu saķēri ziemā
  • Uzlabojiet savu drošību
  • Izbaudiet riepu ilgmūžību

 

Izcilu saķēri ziemā

Optimizētais protektora dizains palīdz jums saglabāt izcilu vadāmību uz  aizsnieguša ceļa seguma seguma, īpaši, pagriezienos. Platāka kontakta zona nodrošina īsāku bremzēšanas ceļu uz sniega. Lieliska saķere ziemas apstākļos ir garantēta!

 Uzlabojiet savu drošību

SNOW GRABBER PLUS modelī tika izmantota stingras konstrukcijas koncepcija, kas nodrošina riepas stingrumu un izturību. Protektora struktūra uzlabo stabilitāti uz ceļa, kad transportlīdzeklis ir piekrauts. Īpaši augstas izturības tērauda siksnas palīdz sasniegt augstu drošības līmeni un stabilitāti uz ceļa.

 

Izbaudiet riepu ilgmūžību

Pateicoties modeļa optimizētam protektora dizainam, jūs varat nobraukt vairāk. Samazināta nodiluma izraisošo faktoru ietekme pagarina protektora dzīves mūžu un ļauj jums izbaudīt papildus kilometrus!

 

Tehniska informācija

Preces kods:
2047525
Sezona:
ziemas
Mīkstā sastāva:
Platums:
225
Augstums:
60
Diametrs:
17
Krāvnesības indekss:
103
Ātruma indekss:
H
Pastiprinātas:
Runflat:
Papildus informācija:
FR
Auto veids:
Vieglā automašīna
Radzes:
neradžota
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.