General Tire Eurovan 2

215/65R16C
109
R
Degvielas ekonomija D Saķere uz slapja ceļa C trokšņa līmenis B 72 dB
Ekonomiskā Plus klase vasaras riepas
Nav pārdošanā
Ražošanas gads
2022
2023
2024

ES standartas

ES standartas

General Tire Eurovan 2 ir jaudīga vasaras riepa pasažieru un kravas busiem. Riepa ir radīta visprasīgākajiem šoferiem, jo nodrošina gan lielu nobraukuma potenciālu, gan spēcīgu saķeri dažādos ceļa apstākļos. Jaunā protektora zīmējuma struktūra palīdz saīsināt bremzēšanas ceļu un nodrošina prognozējamu vadāmību līkumos. Īpašas priekšrocības uz slapja ceļa un maksimāla aizsardzība pret akvaplanēšanu.

Salīdzinot ar iepriekšējo modeli Eurovan, jaunajam Eurovan 2 samazināts trokšņu līmenis, rites pretestība, kā arī uzlabots braukšanas komforts un nobraukuma potenciāls.

General Tire kvalitāti garantē Continental, kura ražotnēs Eiropā riepas tiek izgatavotas, izmantojot jaunākās tehnoloģijas.

 

Tehniska informācija

Preces kods:
37609
Sezona:
vasaras
Mīkstā sastāva:
Platums:
215
Augstums:
65
Diametrs:
16
Krāvnesības indekss:
109
Ātruma indekss:
R
Pastiprinātas:
Runflat:
Auto veids:
Vieglais kravas transports (C)
Radzes:
neradžota
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.