Fulda Kristall Montero 3

185/60R14
82
T
Degvielas ekonomija D Saķere uz slapja ceļa C trokšņa līmenis B 71 dB 3PMSF
Vidējās klases ziemas riepas
64,00
gb.
Atlikums 8+
Piegāde pirmdien, 8. aprīlī
Ražošanas gads
2022
2023
2024

EU apzīmējumi

D
C
71

Par Fulda Kristall Montero 3

Riepas, kas nodrošina augstu veiktspēju visas ziemas garumā

Iegūstiet labas kvalitātes riepas ar augstu veiktspēju visos ziemas laikapstākļos. Kristall Montero 3 nodrošina komfortablu braucienu aukstumā, slapjumā, uz sniega un ledus, un tas viss par pieņemamu cenu.

Galvenās priekšrocības 

LIELISKA SAĶERE UZ SNIEGOTAS CEĻA VIRSMAS

Iegūstiet labu saķeri ziemā ar Fulda SnowCatcher tehnoloģiju. Centrālās daļas gropes veido pretbloķēšanas sistēmu, kas braukšanas laikā ieķeras sniegā, palīdzot riepām saglabāt saķeri uz sniegotām ceļa virsmām.

OPTIMIZĒTA VEIKTSPĒJAI VISA VEIDA LAIKAPSTĀKĻOS

Kristall Montero 3 riepām ir Bubble Blade tehnoloģija, ar kuru tiek nodrošināts tas, ka lameles nav jāizkārto pārāk blīvi, lai garantētu drošu veiktspēju uz apledojušas un sniegotas ceļa virsmas, ietverot stabilu protektora konstrukciju, kas labi darbojas visu veidu ziemas apstākļos.

LIELISKA SAĶERE PIE ZEMĀM TEMPERATŪRĀM

Ražošanā tiek izmantots īpašs polimērs, kas saglabā elastīgumu zemās temperatūrās, uzturēt optimālu veiktspēju ekstrēmi aukstos laikapstākļos.

 

RIEPU TESTU REZULTĀTI

 

Tehniska informācija

Preces kods:
21579
Sezona:
ziemas
Mīkstā sastāva:
Platums:
185
Augstums:
60
Diametrs:
14
Krāvnesības indekss:
82
Ātruma indekss:
T
Pastiprinātas:
Runflat:
Auto veids:
Vieglā automašīna
Radzes:
neradžota
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.