Falken Eurowinter HS449

245/50R18
100
H
FEXM
Degvielas ekonomija F Saķere uz slapja ceļa C trokšņa līmenis A 69 dB 3PMSF
Vidējās klases ziemas riepas
Nav pārdošanā
Ražošanas gads
2022
2023
2024

EU apzīmējumi

F
C
69

Falken Eurowinter HS449 ir neradžotas ziemas riepas, kuras ir speciāli izstrādātas braukšanai pa sniegu, ledu vai slapjdraņķī. Strādājot pie šīm riepām, japāņu zinātnieki pievērsa vislielāko uzmanību saķeres uzlabošanai uz sniega un slapjas virsmas. Testi, kuri tika veikti uz Japānas arhipelāga Hokaido salas, pierādīja, ka Falken Eurowinter HS449 ir piemērotas pat visbargākajiem ziemas apstākļiem. Riepu nosaukums "HS449" ietver sevī desmit uzlabojumus, kuri ir veikti attiecībā uz "HS439" riepām, un ir skāruši riepas konstrukciju, sastāvu un protektoru.

Falken Eurowinter HS449 gumijas masas sastāvā ir palielināts "Silica" komponenta daudzums, kas, salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, ļauj uzlabot saķeres īpašības par 11%. Savukārt jaunie polimēri palīdzēja uzlabot riepas noturību par 13% salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli.

Tehniskie risinājumi

Tāpat uzņēmuma Falken inženieri īpaši papūlējās uzlabot bremzēšanas īpašības uz sniega, palielinot protektora rievu skaitu par 45%. Uzlabots ir arī riepas protektora zīmējums, kurā tiek pielietots jauns trīsdimensionālo zigzagveida lameļu izvietojuma princips, saķeres īpašību uzlabošanai uz sniega un ledus. Savukārt trīsdimensionālās, stabilizējošās ribas optimizē riepu nodilumu un padara to vienmērīgāku. Tāpat Falken inženieri ir parūpējušies par autovadītāju komfortu, samazinot riepas ārējo trokšņa līmeni, pielietojot piecu savstarpēji nobīdāmo protektora bloku principu.

Falken Eurowinter HS449 svarīgākās īpašības:

Lai saīsinātu bremzēšanas ceļu uz sniega, riepu protektora rievu skaits ir palielināts par 45%

Jaunais, trīsdimensionālais protektora kārtainās struktūras zigzags uzlabo arī vilci un saķeri uz sniega un ledus.

Optimizētais trīsdimensionālo lameļu izvietojums palīdz saīsināt bremzēšanas ceļu, uzlabot vadāmību un veicina vienmērīgu nodilumu.

Katra piektā bloka nobīde noteiktā intervālā pazemina riepas trokšņa līmeni, vienlaicīgi uzlabojot braukšanas komfortu.

Pateicoties optimizētajai uzbūvei, Falken Eurowinter HS449 garantē lielisku virziena noturību.

 

 

Ziemas riepu testa rezultāti:

Tehniska informācija

Preces kods:
2040681
Sezona:
ziemas
Mīkstā sastāva:
Platums:
245
Augstums:
50
Diametrs:
18
Krāvnesības indekss:
100
Ātruma indekss:
H
Pastiprinātas:
Runflat:
Auto veids:
Vieglā automašīna
Radzes:
neradžota
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.