Continental IceContact 3

255/50R19
107
T
XL
studded
3PMSF
Premium klases ziemas radžotas riepas
Nav pārdošanā
Ražošanas gads
2022
2023
2024

Par Continental IceContact 3

Jauna līmeņa braukšanas pieredze ziemā

  • Fantastiska saķere uz ledus - jauna līmeņa braukšanas pieredzei ziemā
  • Būtiski uzlabota vadāmība šķīdonī un uz sniegotiem ceļiem
  • Uzlabota veiktspēja visā riepas kalpošanas laikā

Fantastiska saķere uz ledus - jauna līmeņa braukšanas pieredzei ziemā

Unikālā IceContact™ 3 radžu koncepcija nosaka jaunus standartus braukšanai ziemā. Divu veidu radžu kombinācija apvienojumā ar inovatīvo radžu izvietojumu dažādos leņķos nodrošina vēl nebijušu saķeri, īpaši drošu vadāmību, kā arī īsākas bremzēšanas distances.

Nepārspējama saķere uz ledus

Cietā metāla radzes smaile nodrošina spēcīgāku ieķeršanos ledū, pateicoties elastīgajam radzes gumijas korpusam, kas pielāgojas ceļa virsmai. Tā rezultāts ir par 7% uzlabota vadāmība un būtiski - par 10% uzlabota veiktspēja uz ledus, salīdzinot ar iepriekšējo modeli.

Radzes korpuss ir izgatavots no gumijas

Pateicoties īpašajam gumijas korpusam, kas aptver radzes smaili, ir krietni samazināts metāla laukums, kas saskaras ar ceļa virsmu un attiecīgi būtiski samazinās arī trokšņu līmenis salonā.

Samazināts ceļa nodilums

Pateicoties gumijas korpusam, radze pielāgojas ceļa segumam. Mūsu testi parāda, ka jaunās radzes samazina ceļa nodilumu līdz pat 20%.

Augstāka veiktspēja visā riepas kalpošanas laikā

ContiFlexStud™ radikāli jaunais dizains sniedz vēl kādu ieguvumu – teicama radžu nodilumizturība, kas pilnībā atbilst riepas dilšanas ciklam. Radzes gumijas korpuss dilst vienmērīgi kopā ar riepas protektoru. Tas ļauj saglabāt radzes smailes efektivitāti visā riepas kalpošanas laikā un attiecīgi uzlabo braukšanas drošību.

Tehniska informācija

Preces kods:
2153429
Sezona:
ziemas
Mīkstā sastāva:
Platums:
255
Augstums:
50
Diametrs:
19
Krāvnesības indekss:
107
Ātruma indekss:
T
Pastiprinātas:
Runflat:
Auto veids:
Vieglā automašīna
Radzes:
radžotas
Tyre costruction:
R

Garantija

Uz visām precēm tiek nodrošināta kvalitātes garantija, kura stājas spēkā dienā, kad prece tiek pārdota. Visām riepām ir divu gadu garantija. Garantija tiek nodrošināta ražošanas defektu (bojājumu) gadījumā. Ja Jūs pamanijāt, ka iegādātā prece nav kvalitatīva, nekavējoties paziņojiet par to administrācijai. Konstatējot, ka tas ir rūpnīcas defekts, mēs apmainīsim šo preci pret jaunu vai atgriezīsim Jums naudu.